Translate

Fall 2020 Bell Schedule

 

Regular Bell Schedule (M, T, Th ,F)

Daily Schedule Start Time End Time Length
Period 0 Class 7:25 AM 7:55 AM 30 Minutes
Passing 7:55 AM 8:00 AM 5 Minutes
Period 1 Class 8:00 AM 8:30 AM 30 Minutes
Passing 8:30 AM 8:35 AM 5 Minutes
Period 2 Class 8:35 AM 9:05 AM 30 Minutes
Passing 9:05 AM 9:10 AM 5 Minutes
Period 3 Class 9:10 AM 9:40 AM 30 Minutes
Nutrition Break 9:40 AM 10:00 AM 20 Minutes
Period 4 Class 10:00 AM 10:30 AM 30 Minutes
Passing 10:30 AM 10:35 AM 5 Minutes
Period 5 Class 10:35 AM 11:05 AM 30 Minutes
Nutrition Break 11:05 AM 11:25 AM 20 Minutes
Period 6 11:25 AM 11:55 AM 30 Minutes
Passing 11:55 AM 12:00 PM 5 Minutes
Period 7 12:00 PM 12:30 PM 30 Minutes
Lunch 12:30 PM 1:15 PM 45 Minutes

Non-Instructional Time (Monday, Tuesday, Thursday, Friday)

1:15 PM 2:37 PM 82 Minutes
Collaboration Time (Wednesday) 1:45 PM 2:37 PM 30 Minutes
Non-Instructional Time (Wednesday) 1:45 PM 2:37 PM 52 Minutes